UNNU wint Officium Universalis Award 2021 en De Gouden Luca

UNNU wint Exact Awards

UNNU wint de Officium Universalis Award

De Exact Officium Universalis Award werd dit jaar uitgereikt aan de Belgische accountantskantoren die zich het meest hebben onderscheiden op het vlak van ondersteuning en innovatie.
De winnaars van de Officium Universalis Award worden bepaald aan de hand van een bevraging bij meer dan 10.000 ondernemers die wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoekbureau.

De ondernemers beoordelen de dienstverlening en de ondersteuning van hun accountantskantoor. Op basis van die resultaten worden de vijf beste kantoren van België geselecteerd die zich volgens hun klanten onderscheiden op het vlak van dienstverlening, sectorkennis en hun rol in het succes van hun bedrijf. Dankzij de nominatie door onze klanten, zijn wij winnaar van de Exact Officium Universalis 2021!

Maar ook… De Gouden Luca

Exact heeft de Gouden Luca in het leven geroepen als uiting van waardering en erkenning naar de accountantskantoren die Exact beschouwen als een strategische keuze voor hun – vaak lange – relatie met Exact. Ook hier wonnen we de hoogste status voor het partnerschap met Exact.

 

Meer informatie? Wij helpen je graag verder.